Sandviken-schack.se tar tillfället i akt att presentera sig. Att spela schack online gratis borde vara en möjlighet för alla! Vi fann det så extremt svårt att hitta ett bra schackspel där man kunde börja spela direkt utan att betala och utan registrering. Vi ville tillhandahålla ett enkelt schackspel som var gratis och som man kunde börja spela direkt, helt enkelt. Så det var det första vi la till här på den nya sidan. Varför ska man betala för att spela schack? Det är ju vansinne. Är det inte gratis att tänka? Det tycker i alla fall vi. Därför har vi iordningsställt att alla ska kunna spela schack gratis utan att lägga ned ett endaste öre. Bra va?

Det behöver inte vara krångligare än såhär. Du kan vara igång på ett kick. Om du skulle ha oturen att din webbläsare hänger sig och du måste starta om webbläsaren, kan du ändå vara igång igen på sekunder. Ladda bara upp sidan igen och börja spela på direkten. Och ja, ingenting kostar. Du får spela hur mycket du vill och inga fakturor kommer att komma på posten. Det är helt gratis att spela schack hos oss och det finns inga krav på att lämna några uppgifter eller på att du ska registrera dig. Spela schack online gratis och ha kul på sidan!

I övrigt har vi en ambition att göra sidan så snygg och enkel som möjligt. Sandviken-schack.se bygger på WordPress och vi gillar att leka och bygga med WordPress som är ett fantastiskt bra verktyg att bygga hemsidor med. Vi hoppas att du ska trivas med schackspelet och designen på sidan.

Du kommer igång hur snabbt som helst med på sandviken-schack.se utan registrering. Det första steget är att besöka vår startsida. Där ser du shackspelet. Det är i flashformat. Det betyder att du inte behöver ladda ned något för att komma igång med schackspelet. Det är bara att spela direkt i spelet som är fäst på sidan.

Vill du ha ett mer avancerat schackspel rekommenderar vi en enkel google-sökning. Vi koncentrerar oss på att bara ha ett schack där man ska slippa hålla på att signa up. Google kommer ge dig mängder med bra svar på schacksidor som har grymma spel där du kan spela mot båda dator, mot kompisar och mot andra. Det finns även schackträningssajter för dig som inte gillar att förlora. Kanske är du redan sjukt bra på schack med vill bli bättre. Då rekommenderar vi att djupdyka bland de grymma sidorna som kan tillhandahålla strategiska tips. Schack-online.se är till för att det ska vara kul att spela framför att bli nästa Gary Kasparov!

Schack är ett tidlöst spel som har funnits länge på nätet och är till för alla. Vi rekommenderar alla att köpa ett riktigt schackspel att ha hemma som komplement till onlinespelet hos oss. Det är hur kul som helst att spela schack AFK (away from keyboard) så man kommer bort lite från datorn. Det kan behövas i datatider som dessa.